Contact

Je kan me altijd een mailtje sturen: wauters.anke@hotmail.com. Ik word graag aangesproken met ‘liefste’ maar dat staat je vrij natuurlijk. Professionele vragen stuur je naar anke.wauters@knack.be. Ik ben ook te vinden op Twitter en mijn Facebook-pagina. Op haatberichten zal ik nooit antwoorden.

3 thoughts on “Contact

  1. Hoi Anke, ik botste onlangs per ongeluk op jouw blog via de facebookpagina van iemand waarmee ik ooit op school zat. Bij deze wil ik even zeggen dat ik je erg bewonder, en dat ik met veel plezier jouw stukjes lees 🙂 ze zijn zo grappig en relatable! Het klinkt misschien onnozel, maar het is plezant om af en toe eens te zien dat er naast de vele jongedames in mijn omgeving die veelzeggend hun neus ophalen bij elke Friends-reference die ik maak en waarmee ik nooit eens een goede babbel kan hebben over zaken die MIJ interesseren, ook nog ladies zijn als jij 🙂 keep doing what you’re doing! Tine

  2. Anke, mijn god wat kijk ik naar jou op! Op mijn dertiende begon ik met bloggen, Ik schreef over goedkope Kruidvatmake-up, H&M Jeansbroeken en Pimkiejuweeltjes. Drie negatieve comments later haalde ik dan huilend mijn blog van het net om het een half jaar later opnieuw te proberen. Modeblogs waren voor meisjes met lange blonde haren, een maatje 34 en een garderobe waarvoor Kim Kardashian een moord zou doen, zo leek het wel. Vijf jaar later zette ik met een nieuw “Je m’en fous”-gevoel mijn definitieve blog online. Vrouwen als jij, vrouwen met ballen, laten zien dat je geen maatje 34 moet hebben om gehoord te worden of respect te verdienen. Je hoeft niet aan dat verdomde schoonheidsideaal te voldoen om mooi te zijn. Eerlijk? Jij bent zo’n beetje alles wat ik wil zijn. Volgend schooljaar begin ook ik aan een opleiding journalistiek en ik heb er ongelofelijk veel zin in. Anke, weet dat jij mij enorm inspireert. Jij bent zo’n beetje alles wat ik wil zijn. Chapeau!

  3. Liefste Anke, 🙂
    Ik vind jou echt de max !!!! Een super.leuke vrouw met.ballen. Ik zou uren met jou willen kletsen over van alles en nog wat…. Jij hebt Het !!!!
    Veel succes gewenst.
    Véronique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s